For da innser jeg...

...at det er en liten sjans for at det kanskje ikke er så veldig synd på meg!

Bilen er kald og treig, jeg sklir i sørpesnøen, må skrape vinduene i bilen INNI og jeg er sliten etter en laaaaang helg. Men jeg prøver å ta til meg teksten jeg sjøl har laga og innser at jeg ikke har så ille mye å klage over!!! Det finnes de som ikke engang har tak over hodet og har mistet alt de eier og har, inkludert familie. 
Jeg måtte desverre dra før konserten var ferdig i dag, den ble lang..! Skulle gjerne hørt resten av artistene! Men min elskede lille sønn må jo hjem for å legge seg, det er en ny dag i morra. "Østfold for Haiti" fikk inn flere hundre tusen kroner og må vel sies å være en stor suksess! Det føles bra å få muligheten til å bidra med det lille vi kan.


Trykk på bildet over for å se musikkvideoen "Et bedre sted" :)

Trykk på bildet under for å gi ditt bidrag til Haiti!

Veldig digg å spille igjen og :) Med verdens beste band! Torbjørn Raae (gitar), Jan Olav Renvåg (bass) og Terje Engen (trommer) var også glad for å bidra i kveld, rakk å smelle sammen en sjokoladekake til dem hjemme hos mamma, må sørge for å fore gutta med nok sukker før konsert ;)

3 kommentarer

Så flott at dere fikk inn mange penger! Veldig bra.

fuckitall

08.feb.2010 kl.06:43

flott at dere fikk inn så masse penger! :-)

karen marie

08.feb.2010 kl.12:23

Hørte deg på konserten i går, knallbra!!! Og utrolig bra band også!! Gleder meg til plata kommer :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits