Party i kveld? Se min video på NRK and the party's ON! (eller no' sånt)

Våknet tidlig i dag og bare lå og tenkte på det nye huset vårt :) Er veldig glad :) Sukk!
Trente kl. 10 og det var dødsbra, aerobic i 30 min og styrke med gigantisk ball i 30 min etterpå - de bør lage baller til folk med kortere armer ;) Jeg var den eneste som ble såå rødsprengt i trynet da, de andre så like fine ut, gi meg noen uker så..! ;)

I natt kl. 01:45 er det nok en gang Norsk på Norsk Jukeboks på NRK1, sitter du oppe må du vurdere sterkt å sende et par sms for å se musikkvideoen min på skjermen :) For å stemme på min video er koden 1676! :)På søndag er det Østfold for Haiti - veldedighetskonsert på City scene i Fredrikstad kl. 17:30 og undertegnede med band er klare! Gleder meg!
Trykk på logoen under for å lese mer om konserten!Må samtidig få gratulere Team Åge med seieren i Korslaget, det var gøy! Så bare helt på slutten da de sa hvem som vant, så hørte dem ikke. Veldig artig å se hvordan Øivind Mund får helt noia hver gang Åge sniker inn litt Wig Wam-reklame, får Mund sparken hvis det skjer, tro? Go, Åge og Wig Wam! De spiller også på konserten på søndag, skal bli gøy å se dem igjen :)
Ja, da gjenstår det bare å ønske gooooooood helg!
                                                                     
                     

Én kommentar

Shilo88

06.feb.2010 kl.09:16

Jeg heia på team åge!

du skriver bra låter :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits