Sjefen i huset!

Den lille gutten her i huset er en artig liten pode :) Elsker å se på film og det skal være på macen på fanget ;) I kveld ville han IKKE legge seg selvfølgelig, finner på alle artige unnskyldninger for å være lenger oppe - "jeg er tørst, sulten, hent bamsen osv." Er så typisk - i morra er den dagen jeg og Ollis drar skikkelig tidlig på jobb (i alle fall tidlig for oss..! Starter 8:45 på Greåker, kosli å jobbe på samme sted :))

Gleder meg skikkelig til å spille med bandet i Fredrikstad på søndag! Har fått beskjed fra plateselskapet at vi må ned til ca. 10 låter på plata og jeg DØR av tanken på å velge bort låter..! Det er 13 stk nå og jeg vil jo ha med alle sammen!! Så det blir en heftig diskusjon ;) Nesten som å velge bort noen av barna sine!!! (Ikke nøyaktig som det, men det kan faktisk sammenlignes)

 Foto: Andreas Ulvo
Bandet mitt :) Torbjørn, meg, Jan Olav og Terje

3 kommentarer

Line

02.feb.2010 kl.21:12

Veldig søte bilder av sjefen i huset :)

Du MÅ ha med "no sånt om deg" på plata hvertfall!

Skjønner det er vanskelig å velge! Kan ikke alle være med da? :-) Ulykkestall 13 - pøh!

02.feb.2010 kl.21:43

Vi gleder oss til plata :)

Andreas

03.feb.2010 kl.15:59

Jeg tror Johannes har enda en ting til felles med tanta si! Hehe. Pernille har en tendes til alltid å bli sulten det øyeblikket ho får høre at det er leggetid.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits