Slapp ikke unna, nei :(

Da var det min tur til å ha omgangssyke! Det må vel være det verste som er?!?! Man syns aldri så synd på seg seg selv som når man kjenner svimmelhet og kaldsvette og ekstrem kvalme og kroppen bare har bestemt seg for å vrenge seg... Tror faktisk ikke jeg har vært så sjuk før at jeg har tilbragt HELE dagen i senga..! Og kom ut av tellingen for hvor mange ganger jeg spydde. Det skal vel godt gjøres å unngå smitte med resten av familien sjuk...!
Nok sutring! Nå har jeg kommet meg ut av senga og ned på sofaen! Håper den ene saltpinnen og en halv appelsin holder seg i magen nå! Johannes er sendt avgårde til farmor i kveld, Ollis har en storband-jobb i morra, så håper på å komme meg i løpet av morgendagen. Savner lille gullet mitt allerede :) Men vil ikke smitte han igjen!

I dag, på fridagen min :) hadde jeg egentlig tenkt til å lage demo i hjemmestudioet mitt, men takket være tidenes magevirus blir det heller utdrag fra en bildeserie jeg fikk av Live på mail; Boys will be boys! - Enjoy ;)


Én kommentar

30.jan.2010 kl.22:20

Hehehe....

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits