Godt å være tilbake :)

Var endelig tilbake på jobb i dag! Mange flinke elever, det er gøy å jobbe med dem :) Kjørte på med fine logoped-øvelser til elever med slitne stemmer! Dro til Biltema i pausen og kjøpte en hel rull med slange (til drikkevann på hytta eller no), flaske har de gjerne selv :) Ser innmari bra ut, ikke sant? ;)


Min kjære ektemann våknet halv fire i natt og klynket litt, like etter bar det inn på do for å kvitte seg med det som skulle ligge i magen. Og slik har han holdt på i dag, kan du si..! Alt han har å si er "stakkars Johannes..." - han lå jo hele helga og holdt ikke på noe, stakkar. Så nå er jeg alenemamma til to ;) 
Så NÅ håper jeg inderlig at jeg slipper unna dette! 2 uker på sofaen holder LENGE for min del altså. Var på apoteket etter jobb i dag og kjøpte antibac, smører inn det meste her hjemme, gjør det jeg kan for å unngå smitte... 
Torbjørn leverte en CD med ferdige mikser til plateselskapet her om dagen, vi venter nå spent på å høre hva de syns :)
Hører på den til og fra jobb i bilen og KOSER MEG (trosser janteloven og sier det ;))

En desinfisert onsdagskveld ønskes alle!

Én kommentar

regine & holiya

28.jan.2010 kl.14:16

jeg liker den slangetingen din! ; D hihi, tusen takk! :)

sa det til deg istad og, men sier det igjen jeg ; D bloggen din er utfordret, sjekk morelikesisters.blogg.se for å sjekke det :=)

- holiya

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits