Så var det freda'n

Gratulerer Ole-Henrik og Bjørn Kruse og KORK!!!!
Det gikk veldig bra i går. Nesten 200 publikummere - det er BRA på en torsdagskveld i NRK store studio - et sted folk faktisk ikke helt har skjønt at de kan komme på konsert, alle spør: "Når kommer det på TV da?" Siden det er et "studio" tar nok mange det for gitt at det er en lukket tv-sending. Det gikk også på radio i går, fikk masse tilbakemeldinger fra folk som hadde hørt på, det var gøy.
Var veldig stolt av mannen min, sitat Bjørn Kruse (komponisten som hadde spesialskrevet verket til Ollis): 

"Når man skal skrive for en saksofonist som Ole-Henrik, som er så UTROLIG god, da finnes det ingen begrensninger"Har også vært på sykehuset igjen i dag. Det var veldig, veldig deilig å se på ultralyd at alt ENDELIG er borte. Etter snart (i morra) 2 uker med smertefull spontanabort er det godt å se at det nærmer seg slutten. Legen var veldig hyggelig, tok seg tid til å snakke mye om det psykiske rundt dette, han var veldig omsorgsfull. Har fått en siste pille som skal hjelpe livmoren å trekke seg sammen.

Vi tok oss en tur til IKEA og kjøpte en dyr overmadrass til senga vår og nye puter, nå får vi ny seng :) Vi hadde gledet oss til en deilig fredagskveld med vår lille familie, men da Ollis kom til barnehagen for å hente Johannes, satt han i bleia på badet der og kastet opp :( Først da skjønte de hvorfor han ikke hadde vært så fornøyd de siste timene. Siden kl. 16 har han kastet opp alt han har fått i seg, han har lyst til å drikke, men klarer ikke holde på det, stakkars liten :( Det er det verste som er når de små er syke. Han kaster opp hver halvtime og sover litt innimellom slaga. Stakkars lille gutten min!!!!

har vi fått nok for en stund! Nå skal hellet vårt snu også skal alt bli bedre! Det har jeg nemlig bestemt!!!Siden jeg føler meg såpass bra, klarer jeg å stille som korbabe for Wig Wam i morra. Det er jeg glad for, trenger noe positivt nå! Vi har på korslaget i bakgrunnen her, de sang en av låtene fra den nye plata - den slippes i kveld! "Non stop rock'n'roll" - superkul! Syns det var en knallbra versjon på korslaget av "Do ya wanna taste it", får håpe vi klarer å gjøre det like bra i morra :)
Her er et bilde fra øvelsen vi hadde på mandag. Det er kl. 02 på natta, jeg har skikkelige magesmerter, sminke fra tidenes morgen og høl i latex-drakta (må huske å sy igjen i det i morra!) så det er ikke heeelt der, satser på at det blir tatt et blinkskudd eller to i morra :)God bedring, lille elskede engel Johannes!!!!
10 kommentarer

HenrietteBianca

22.jan.2010 kl.21:24

Bloggen din var kjempepen :D Du er så flink <3

Ta gjerne en titt på vårs, og legg igjen en kommentar?(a)

IngvildR : )

22.jan.2010 kl.21:25

Ooo, glad det er fredag selv om det betyr at jeg må øve til matteprøve og RLE prøve...boring... -.-

Astrid

22.jan.2010 kl.21:27

God helg : D

© MEA

22.jan.2010 kl.21:27

God helg!

www.M3AA.blogg.no - Zebra bikini - Hot or not?

<3 Henriette Sandlie

22.jan.2010 kl.21:28

Hehhe, morsomme bilder :D

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, svarer med videoblogg. Vil du spørre meg om noe? - http://henriettesandlie.blogg.no/1263926225_starter_med_en_sprsml.html

Charlotte Aa. Helm

22.jan.2010 kl.21:35

fin blogg du har! ;-)

Veronica S

22.jan.2010 kl.21:43

team åge var supre i dag. gleder meg til neste gang:P

Emilie Slangsvold

23.jan.2010 kl.00:15

Lykke til imorgen! Idag var jeg publikum vettu, og Team Åge kicka aaass:D

Rita

23.jan.2010 kl.10:58

god bedring til johannes! lykke til som korbabe!! :))

Tone

24.jan.2010 kl.01:38

Hei Maria :)

Så flott bloggen din har blitt. Jeg tok meg den frihet å reklamere litt for deg hos meg, har tenkt endel på deg i det siste og håper at ting går bedre fremover. Du er steintøff!! God bedring til lille søte Johannes, og fortsatt fin helg til dere alle 3.

Klem fra Tone

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits