Lykke til i kveld, Ollis!
Jeg krysser fingrene for at jeg er frisk nok til å være med i kveld! Gleder meg! Hjemme og syk på andre uka og begynner å bli litt lei "Dr. Phil", "Ellen Degeneres show", "Oprah" og "Are you smarter than a fifth grader?"! Det positive er at jeg har oppdaget at "Sauen Shaun" går 11:30 på NRK super, så jeg tar opp til Johannes ;) Skal gi han en dvd når jeg har fått samlet opp litt! Han elsker den serien, vi fant noen episoder på youtube, men de ble fjernet :( Så nå ser han ofte på vignetten (heter det det...? Introen til serien, liksom, med Sauen Shaun-sangen) på youtube. Han kommer til å bli glad for min hjemmesnekra dvd :)
Skal på sykehuset i morra, håper alt er over i løpet av et døgn da. Slik at jeg kan være korbabe for Wig Wam på lørdag :)
Pappa kommer og passer Johannes i kveld, da kan han vise bestefar hvor flink han har blitt til å pusle puslespill (pussepij)!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits