Ved godt mot :)

I dag er alt så mye bedre :) Det var vanskelig å blogge i går, men jeg visste at jeg ville føle meg bedre etterpå og det stemte :) I dag har jeg vært på sykehuset og pillen virker som den skal :) Selv om det er mye smerter, er jeg bare så glad! Glad for at det endelig snart er over!

I dag har Ollis kjøpt seg ny dress og nye sko til konserten med KORK i morra! Var med og hørte på øvelsen i dag og det låt så bra, tøft stykke og Ollis spilte veldig bra, følte meg trygg der jeg satt i salen i Store studio! Lykke, lykke til i morgen :) Velkommen til konsert kl. 1930! Eller hør konserten direkte på P2.

Jeg kjøpte meg også sko i dag og er så fornøyd :) Vi kjøpte også et par puslespill til Johannes, han er blitt så flink, elsker puslespill :) Klarer 25 biter helt alene!


I dag har Torbjørn levert en cd med ferdige mikser til plateselskapet - det blir veldig spennende å høre hva de syns! Så gjenstår mastring. Jeg hørte på alle miksene i dag og er veldig fornøyd, det skal bli fantastisk å få ut plata :)
(begge foto - illuastrasjonsfoto google)

Vil også få takke for de fantastisk nydelige hilsner fra gode venner, det hjelper!!

Én kommentar

Holiya Dadfar

21.jan.2010 kl.21:25

gleder meg til platat de kommer ut, skal kjøpe den ;D

huff:/ jeg håper det går bra med deg, maria! du er så flink og sterk! klarer ikke å stille meg inn i samme situasjon som deg! jeg er stolt over deg, at du tar det så bra! liker at du deler følelsene dine på bloggen!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits