Det er ikke over, det har ikke engang begynt :(

Dette skulle være en glad og spennende blogg. I stedet blir det triste greier i disse dager. Hvis du ikke vil lese den, trenger du ikke det. Men dette er en fin måte for meg å komme meg gjennom ting som er vanskelig. I dag er ikke ting så greit. Var på sykehuset i dag og hadde gledet meg til at alt med spontanaborten endelig skulle være over og at jeg kunne føle meg bedre og prøve å tenke på noe annet. Det ble foretatt en ultralyd og da oppdaget legen at et 12 uker gammelt foster lå der fortsatt uten hjerteslag. 

Jeg kunne se hver virvel i ryggraden, hodet og lungene. Fosteret hadde en nakkefold, en slags hevelse øverst i ryggraden, det er gjerne et tegn på at fosteret har en kromosomfeil, f.eks. downs syndrom. Fosteret hadde også vann i lungene. Det var ikke levedyktig så jeg hadde nok ikke kunnet båret det fram uansett. 

 (illustrasjonsfoto hentet fra google)


Kroppen min har prøvd å kvitte seg med dette i 10 dager nå, men ikke klart det. Legen har bestemt at jeg skal komme tilbake i morgen for å få en slags abortpille også en tur til på sykehuset på fredag med nye piller, tror jeg. Så er det en ny runde med smerter og blødninger. Jeg hadde håpet på utskrapning, men det ville de ikke gjøre av flere grunner - det er større fare for infeksjon, man kan skade livmoren og det er desverre også et kapasitetsspørsmål. 

Kvinner aborterer hele tiden og de klarer som regel å bli kvitt det uten hjelp. I mitt, og sikkert flere andres tilfelle, klarer ikke kroppen det selv og trenger hjelp. Skulle bare ønske at jeg fikk en ultralyd før... Jeg syns det er forferdelig vanskelig å tenke på at jeg har et dødt foster i meg og jeg gruer meg til dagene som kommer. Trodde ikke at dette skulle ta sånn tid. Jeg er lei meg og håper det snart er over.

9 kommentarer

Rita

19.jan.2010 kl.21:51

Maria, Maria, Maria... huff! Hva dere må gjennom nå.... tenker på dere.... sender deg en kjempeklem i denne vanskelige tiden!

Line

19.jan.2010 kl.22:01

Tenker på deg, Maria. Det er trist når slike ting som dette skjer, og enda verre blir det når det drar så langt ut i tid som det har gjort for deg. Håper det ordner seg nå så du kan begynne å legge det bak deg. Mange store klemmer fra meg.

linemadeleine86

19.jan.2010 kl.22:11

Tenker på deg maria.

sterk du er som deler detter her inne...

Masse klemmer

Marlene, ung brud

19.jan.2010 kl.22:59

Husk at du har en familie som er glad i deg, Maria!! Vi er her for dere alltid! <3

Dette var trist å høre, så håper sammen med dere at det skal gå over snart!

Johanne Kristiansen

20.jan.2010 kl.00:26

Nå føler jeg virkelig med deg/dere.. Stakkars .. Blogg så mye du vil om det!! Fint at det hjelper deg. Håper alt dette vonde snart er over for dere ..

Stor klem

Live

20.jan.2010 kl.08:49

Tenker masse på deg!

Live

20.jan.2010 kl.08:50

http://www.youtube.com/watch?v=YULKMNhEAuw&feature=related

Sanna

20.jan.2010 kl.16:33

Huff så kjedelig Maria.. kan ikke forestille meg hvordan det er, men tenker på deg og håper det snart er over!

Klem

20.jan.2010 kl.17:03

Du er kjempe sterk som greier å skrive det ned her, Tenker masse på dere.

Masse varme hilsener fra Anne-Lisbeth og Natasha

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits