En engel på legevakta i Moss :)Nå har det gått 9 dager siden spontanaborten og i går (for tredje gang) kom en ny runde med skikkelig vonde "veer" og blødninger. Ringte til legevakta som mente at jeg burde sendes til sykehuset i dag for utskrapning. Venter man for lenge med rester inni seg er det fare for infeksjon og sterilitet. 
Jeg ringer da til legekontoret mitt, som legevakta hadde rådet meg til, og der møter jeg merra sjøl. Det er nydelige damer på det legekontoret her jeg bor, bortsett fra én. Og hun var som vanlig udregelig og bare sa at i dag var det fullt og jeg kunne få time på onsdag. Jeg prøvde å si at legevakta i Moss mente at det hastet med utskrapning og hun bare lo av meg og sa "de bestemmer ikke det, det er det legen din som bestemmer".
Men legen lot hun meg jo ikke snakke med! 
Så jeg ringte legevakta i Moss igjen og der fikk jeg snakke med en helt nydelig dame som ikke syns at dette hørtes helt bra ut. Hun ringte direkte til fastlegen min og ringte meg tilbake igjen og ga beskjed om at legen var opprørt over at damen på kontoret hadde sagt det hun hadde sagt og at han skulle ringe meg personlig. Nå har han akkurat ringt og jeg skal inn til legen nå snart og deretter mest sannsynlig en tur på sykehuset. Tusen, tusen takk til damen i Moss! 

I kveld er det eneste skikkelige gjennomkjøring med Wig Wam før den store konserten på lørdag og det ser jo ikke lovende ut for min del :( Jeg vil jo så gjerne være med og jeg er vanligvis ikke syk, stiller alltid opp og har høy arbeidsmoral! Håper at de bare tar en kjapp ultralyd på sykehuset og finner ut at jeg er frisk og kan dra på øvingen...! Det er så kjipt, for hvis jeg bare hadde fått utskrapning forrige uke, hadde jo alt vært bra nå! Men de vil tydeligvis helst vente og se om kroppen klarer å kvitte seg med det selv... Mitt råd - skrapa ut med en gång!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits