Gooooood helg :)

Så på korslaget i kveld også, Team Åge videre igjen - Hurra! :) Veldig glad de turte å velge en fantastisk bra vokalist først og fremst fordi han synger særdeles godt og ikke fordi han er kjendis - Ole Børud - tommel opp!

Må bare ta meg friheten til å si at det var flaut å se Jørn Hoel med tidenes huskelapp. En særdeles veletablert artist skal være solist på Tv2 i beste sendetid også gidder han ikke lære seg teksten - PÅ ÉN ENESTE LÅT? Fake teksten i stedet, da vel! Leste akkurat nå at han var syk og muligens ikke kunne stille, men syns egentlig ikke det er en unnskyldning jeg da...
Les mer om saken her.

Syns det var vakkert å høre Team Tuva sitt folkemusikknummer, synd de gikk ut. Men blir vel vanskelig å konkurrere med artister som Chand og Maria Haukaas som synger hits.

 (logo fra Tv2)

I dag er jeg fortsatt ikke helt i slaget, forkjølelse sitter gjerne en stund i meg. Men hadde lovet å synge på en avskjedsfest for daglig leder i barnehagen til Johannes i kveld, hun skal desverre slutte. Har akkurat kommet hjem derfra nå, det var en overraskende fin opplevelse for meg! Og jeg tror de på festen koste seg også :) Det var en ære å være en levende overraskelse :) Jeg sang et par jazz-låter, Jolene i ballade-versjon (a la Suzanna & the Magical orchestra - se deres versjon på youtube) samt noen egne låter. 
De spurte om jeg ikke hadde noen låter om Johannes og det har jeg jo..! Jeg sang "Hvit som sne" (hvis du vil, kan du høre en eldre demo på låta her på myspace) og for første gang gråt jeg selv mens jeg sang. Det var jo ikke akkurat planlagt og litt uproft, men det viste seg å bli litt for sterkt blandet med følelsene rundt det som skjedde i helga og det faktum at rommet var fullt av gråtende mennesker som også er glad i Johannes..! Tror alle vet om at han har en blodsykdom og jevnlig får blodoverføringer, men det blir annerledes å høre om det på den måten. 
Jeg avsluttet med litt tulleopera sammen med daglig leder (Katteduetten med "au" i stedet for "mjau" - daglig leders geniale forslag) og "Et bedre sted" til slutt. Det var knallstemning og veldig koselig! Moro med intimkonserter! Det er mange som er lei seg for at du skal slutte, Signe! Du er en super leder! En symbolsk liten blomst til deg her, Signe :)

(blomst sponset av google.com)

Jeg elsker å opptre live og hvis jeg kan få muligheten til å gjøre det ofte tror jeg at jeg blir veldig fornøyd med dette livet :) Det trenger ikke være mange der, heller 10 som bryr seg enn 1000 som halvveis følger med :)

I helga skal vi kose oss og prøve å bli friske! (snakker om meg selv bare, men litt hyggelig å late som om det er flere i samme båt) I kveld er det også "Norsk på Norsk Jukeboks" igjen! Det starter kl. 01:30 på NRK1 - sitter du våken, så vurder å stemme på min musikkvideo :)

Vil også benytte sjansen til å oppfordre folk til å støtte Kirkens Nødhjelp som skal reise til Haiti og hjelpe ofrene etter jordskjelvet. Ring 820 44 004 og gi 200,- kroner eller sett inn penger på kontonummer 1602.40.26535.


God natt! :)

Én kommentar

Ceciny - Cecilie Nygård

16.jan.2010 kl.00:53

Tjene penger på blogg?

http://www.illusion.no/affiliate/signup.php?ref=4199

Worth a try!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits