En fin kveld med gutta mine :)

Var hos legen i dag og ble sykemeldt ut uka. Mer blodprøver på onsdag. Skal bli godt å komme seg litt, fortsatt mye kvalm og sliten, hormonene er jo fortsatt helt koko.

Vi har virkelig en fantastisk liten sønn - han er glad og fornøyd, leker så fint hjemme "mamma, lekle sammen!" (han legger til litt l'er her og der ;)) er bare utrolig skjønn og kosete, er bare glad for å legge seg kl. 20, leser litt i boka og sier "Natta, mamma!" med et smil. Også sover han til 08:30. En drøm er han nå for tiden. Vi koser oss og setter så stor pris på han :)


(bildet er fra i sommer, på brygga i Son)

Jeg og Ollis har sett på film i kveld og proppa i oss noen dager gammal ostepop (som vi elsker! Litt seig, nam!), filmen vi så; The Hangover - anbefales! Veldig kul!Ollis (mannen min) skal være solist med Kringkastingsorkesteret neste torsdag, den 21.01. kl. 19:30 i Store Studio i NRK. Det er STORT! De skal sammen fremføre en nyskrevet saxofonkonsert av Bjørn Kruse; "Timaios"
Jeg er stolt! Han jobber hardt med å øve dette inn mellom det å ha full jobb og være en fantastisk pappa og mann, lager nydelig middag til oss og er alltid positiv. Jeg er ikke flink til å skryte av han, men dette mener jeg av hele meg. Man blir heldigvis litt mer glad for det man faktisk har når man mister noe, ikke så drit at det ikke er godt for noe!

Lykke til neste torsdag, Ollis!!!


Ole-Henrik Mohn Pettersen

Én kommentar

Rita

11.jan.2010 kl.22:58

jeg gråter noen tårer og blir litt rørt av det du skriver Maria.. men det er jo ikke første gangen du får meg rørt.. :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits