Tusen takk :)

...for alle de hyggelige meldingene og oppmuntringene jeg/vi har fått siden i går :) Mange syns kanskje det er rart at jeg vil dele noe så personlig på nettet, men for meg var det en fin måte å bearbeide det på :) 
Jeg syns det er viktig å finne en måte å sette ord på ting man syns er kjipt, for å komme seg gjennom det! Jeg er kanskje ikke så flink til å snakke om ting "live" - er nok lettere for meg å skrive :)

Selv om det er aldri så vanlig å spontanabortere før 12 uker, så er det veldig vanskelig å ta lett på det. Har etter i går funnet ut at mange jeg kjenner har opplevd det samme og som vet hvordan det er :) Er glad det skjedde nå og ikke senere, må være vanskeligere jo senere i svangerskapet det skjer!Jeg har hatt besøk av min gode venn Malin i dag, vi har kosa oss og overspist litt og aka og skravla. Det var bra :)
Også har jeg fått mail av min kjære bror som er vel framme i Canada! Ønsker ham et fantastisk opphold der i vår :)

Én kommentar

Rita

11.jan.2010 kl.19:24

ja, det er tøft uansett når i svangerskapet det skjer.. men jeg vil også tro at jo bedre "Kjent" man blir med babyen.. jo tøffere er det.. stooor klem

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits