Tirsdag (fant ikke på en bedre tittel...)

Har Wig Wam-låter på hjernen støtt, første øvelse med bandet er på torsdag. Øvde med den andre kordama, Lena, i dag. Det skal bli gøy!
To dager på Røyken, nå er det to dager på Greåker før det blir helg :) Fri på fredager, det er IKKE dumt. Denne fredagen skal det visst bli passe kaldt, noen og 20 minus med en heavy vindstyrke slik at det føles som 30 minus. Tror jeg blir inne på fredag...
Nå kommer snart Ollis hjem fra øvelse med et av korpsene han dirigerer, og da har vi ikke flere Smallville-episoder igjen å se på, nå har han pløyet seg gjennom sesong 7 og gitt. Og jeg ser på innimellom jeg og. Kanskje noen jenter som skjønner hvorfor man gidder å se på? Itte dum han derre Clark Kent.Har forresten fått en link fra kameramannen Thomas til et innslag på TV-Østfold der jeg blir intervjuet - hvis du vil se intervjuet kan du trykke her :)

I natt er det også NORSK PÅ NORSK jukeboks igjen på Nrk1! Alle søvnløse - stem på "Et bedre sted" ! :)

Én kommentar

Ole-Henrik

05.jan.2010 kl.23:18

Sesong 8 jenta mi:) også er jeg penere enn Clark

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits