Ja, vi elsker hverdag!

Det er deilig med ferie, men det er faktisk litt deilig at hverdagen starter igjen også. Er ENDA stølere i dag etter lørdagens intense wiiii-omgang, en utfordring å gire til 2. og 4. gir - vondt!
I dag har det vært planleggingsdag på jobben, det skal jaggu bli et spennende semester med mange forskjellige fag, på 2 dager på Røyken skal jeg ha interpretasjon, musikklære, ensemblefag, produksjonsledelse, 6 hovedinstrumentelever og en sanggruppe. Puh. Og et par dager med sangelever på Greåker. Og litt på Haugetun. Skal også kore for Wig Wam 23. januar - det blir gøy! I sykepleieruniform... Og latex-drakt. Litt prostitusjon må man da tåle. 

Fant en video på youtube jeg nesten bare måtte poste :) Det er Det Norske Solistkor (som jeg sang med i noen år) som synger nasjonalsangen vår under ledelse av dirigent Grete Pedersen. Det er desverre litt dårlig kvalitet, bare noen som har filma tv'en sin. Dette ble sendt etter statsministerens årlige tale på 1. nyttårsdag. Kan du se meg? :)

 

2 kommentarer

Lene- Foto & hverdag

04.jan.2010 kl.19:06

Kjempefin blogg :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits