Wohoooooo wiiiiiii!

I går hadde vi julens siste overspising sammen med kongefolk, Live og Øystein. Det er så kjekt - vanligvis etter at man har gjester, går man og småspiser på godisen dagen derpå, men i dag er det tomt gitt! ;)
Johannes storkoste seg også i går, elsker fortsatt å leke med toget han fikk av oss til jul :)

Det gikk litt hardt for seg utpå kvelden og jeg ER latterlig støl i høyrearmen i dag... Lampa (som vi febrilsk prøvde å gaffe opp litt for å ikke slå til den så veldig mange ganger) henger skjevt og bilderammer som hang på veggen er i flere biter enn før og henger ikke på veggen lenger - MEN det var verdt det! 
Hvis du ikke ennå har prøvd Nintendo Wii - PRØV DET! Vår tennisturnering varte til kl. 02 i går. Vi MÅ bare få oss et gigantisk spill-rom når vi flytter .... :)


I natt er det forresten NORSK PÅ NORSK JUKEBOKS igjen! På NRK1. Det starter kl. 03 og varer til 06 eller 07. Det sendes også natt til onsdag. Til helga (natt til lørdag) starter det så "tidlig" som kl. 01:25 - da er kanskje flere festglade våkne? 
Jeg skal på jobb i morra (det kommer alltid litt brått på - uansett!) så jeg skal sove - men finnes det søvnløse der ute, er dere hjertelig velkomne til å ta en titt og gjerne stemme på min video! Lenge siden jeg la den ut nå, så legger den her en gang til hvis noen vil titte :) 


Maria Mohn - Et bedre sted from laMedia on Vimeo.

7 kommentarer

€ Emilie

03.jan.2010 kl.12:07

Fin blogg! :-)

Besøke min? - www.emilietn.blogg.no

CåT

03.jan.2010 kl.12:07

najs : )

WIIII er fun (Y)

-ani

03.jan.2010 kl.12:30

Kult ! Hvordan program brukte du til headeren ? den va drit kul !

Ine

03.jan.2010 kl.12:32

Fin blogg :) sjekke ut min?

fjesetmitt.blogg.no

-ani

03.jan.2010 kl.12:40

Sv: aha, da så ^^

ja så den XD den va kul ^^
Hei! Jeg Heter Tina og er ei jente fra sørlandet som muligens har samme sykdom som din sønn. Legene har brukt 21år og de har enda ikke funnet 100% om jeg har den men alle symtomene er der. Jeg har vært på jakt lenge etter å finne noen som har den sykdommen pga jeg vil vite symtomene den personen har gått gjennom så jeg lurer på om vi kan prates på mail ? tror det er lettere for oss begge.

Jeg er ganske lei av å dra inn og ut av sykehuset og osv. Jeg gikk også gjennom risikosvangerskap med denne sykdommen og jeg er redd min datter skal arve dette.

Jeg håper du tar kontakt på mail setter jeg stor pris på.

tina_stangstuen88@live.no
Tina: Jeg sender mail med en gang, vil gjerne prate :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits