Det gamle er forbi - aldri mer 2009!

Syns alltid det er vemodig med nyttår. Får litt småhetta av at tiden flyr så fort. Har begynt planleggingen av neste musikkvideo, plata er snart ferdig og har mye spennende foran oss med hussalg og -kjøp. Syns den lille gutten vår blir så stor og!

Vi feiret nyttårsaften med brask og bram som seg hør og bør, startet dagen med å hoppe, klatre og ake i Eventyrfabrikken i Sarpsborg (uttales Sassjbårr) med svigerinne og svoger og de to jentene Mina og Maja. Etter det lagde min bedre halvdel en nydelig middag (kalkunfilet med fløtegratinerte poteter) og sjokoladefondant til dessert :) Vi sov godt på nyinnkøpt oppblåsbar dobbeltseng fra Jysk til 399,- (ANBEFALES!) som bare kobles til en stikkontakt og blåser seg opp selv på under 5 minutter og den er like høy som en vanlig seng. (Jeg burde virkelig fått litt spenn fra Jysk for å reklamere sånn...)

Ikke så ofte vi har over 40 grader forskjell på inne og ute..! Er det så rart man er kronisk forkjøla...

Johannes på Eventyrfabrikken :)

Lagde krøller på meg og tanteungen Mina :)

De begynner å bli så store...


Nå manner vi oss opp til det nye året hvor vi skal gjøre alt så mye bedre, være sunnere, flinkere og bedre til å være bra. Sånn cirka.
Godt nytt år alle :) Vi bare prøver å være oss sjøl i stedet, a...

2 kommentarer

Torstein

02.jan.2010 kl.02:06

Siden Sarpsborg uttales Sassjbårr, hvordan uttales egentlig Fredrikstad på rektig måte? Frerriksta? Frekksta?

Å være bedre til å være bra er et godt nyttårsforsett! :)

Maria Mohn

02.jan.2010 kl.11:24

Ikke sant? :)

Frekksta liker jeg. Frekk og sta liksom.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits