Romjulstrylleshow for YOU

video:trylleshow
Jeg lærte meg et trylletriks av Roy på Cabaret Blue i høst! Jeg burde egentlig laga en ny video, fordi Moa har ikke vært så observant (kremt * kremt, Moa), det er nemlig litt vanskelig å se at det først ER en vanlig kortstokk. (Jeg ER villig til å ta selvkritikk også. Men Moa må kritiseres først) Men! så tryller jeg med mine magic fingers og VIPS! Så er det bare niere, gitt! Helt utrolig. 
I natt er det jukeboks igjen, folkens! Jeg kommer til å sove, skal jeg ærlig innrømme, men er DU våken, kanskje? Det er altså min første musikkvideo som er inne på Norsk på Norsk Jukeboks på NRK1 - kl. 03:00-07:00 i natt. 
I januar så jeg at det kommer natt til lørdag og da starter det allerede kl. halv to! Da skal jeg nok driste meg til å være oppe og se :) Så hvis du er oppe og spyr eller tisser i natt - eller bare er søvnløs - skru på NRK1! HURRA!

Én kommentar

Holiya Dadfar

30.des.2009 kl.01:54

er det bare meg, men jeg skjønte ikke hvordan du fikk til det der :P

ntå, takk for en kjempefint kommentar, maria! jaa, det er siste innlegg på denne bloggen, men kommer en til, som jeg og vennina mi skal lage sammen :D

godt nyttår til deg og! :) håper du har kost deg masse i jula med sønnen og mannen din!

oj, tusen takk:D hyggelig sagt ! veldig hyggelig at du sier sånn, blir kjempe glad :D

klem holiya

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits