14 +/-

Litt juleblogging :)
Sykt digg å komme hjem mellom slagene. Har ikke vært hjemme siden lille julaften og det var temmelig nedsnødd i Vestby, gitt! 14 minus ute og 14 pluss inne. Så nå er peisen og stearinlysene tent for å få opp temperaturen litt :)
Er veldig fornøyd med jula så langt! En hals med litt dårlig plass i, kjenner jeg, men det hører vel med når man endelig slapper helt av ;)

 
En spent liten gutt som venter på å åpne pakkene...

Hvor er du, Johannes?


Her er Johannes som sover med togbanen sin ;)


Fra dagens aketur på Gressvik :)

Meg selv og broren min som reiser til Canada 9. januar og kommer hjem igjen 1. mars! Kommer til å savne han, men unner han virkelig et spennende utenlandsopphold! God tuuur, kjære bror!! På dette bildet er vi begge ganske pene, ingen av oss har dobbelthake, hurra.

3 kommentarer

Maria Mohn

26.des.2009 kl.22:42

1. mai kommer han jo hjem... 1. mai mener jeg..... (LESE GJENNOM FØR JEG POSTER - NYTTÅRSFORSETT)

Sondre Støen-Kvam

28.des.2009 kl.20:57

Du er ei spennende jente,på flere måter.Blir interessant å følge deg videre som artist - du har en bra stemme - også ønsker jeg deg og Johannes en kjempefin jul og nyttår:-)

klem

Maria Mohn

28.des.2009 kl.23:38

Tusen takk for det!! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits