Hurra for julemaraton!!!

2 down - 1 to go! Vi har feiret julaften to kvelder på rad og Johannes er så fornøyd han bare kan bli. Han ønsket seg Postman Pat togbane og fikk det - han har ikke vært uten den siden han åpnet den 23. desember :) Sover med den og ;) Bilen er stappfull av gaver, i kveld er vi på Gressvik og feirer :) Neste år blir bra, da bor vi i nærheten, så da kan vi lempe av gaver der innimellom ;)
Vi har det FOR BRA her i Noregs land!!!!!!!!!!!! Overflod! Vi setter vel pris på det???? Ikke glemme det.

Jeg ønsket meg et lydkort (som egentlig er en boks, men alle kaller det kort) og det fikk jeg av min elskede mann!!!! OG ny mobiltelefon!!! Han er bare for gavmild.... Min forrige mobil sluttet akkurat å virke rett før jeg fikk den nye og foreløpig har over 400 kontakter forsvunnet og det er ikke så bra. Mobil Backup my ass.

Så fort jeg får litt tid skal jeg teste ut mitt lydkort-som-egentlig-er-en-boks-men-som-alle-kaller-kort! (Hva trenger jeg den til? Koble til en mikrofon og lage fiiiin musikk i min egen stue :) ) Håper alle har en fin jul!!! :)

4 kommentarer

Torstein

27.des.2009 kl.19:49

Skal dere flytte..?

Maria Mohn

27.des.2009 kl.22:12

Jepp :) Ikke kjøpt noe altså. Men planlegger å bevege oss sørover i løpet av våren :)

Torstein

27.des.2009 kl.22:37

Jasså, ja? Spennende. Østfold tar nok gjerne imot dere..
Det får vi håpe :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits