Endelig ferie! I natt er det Norsk på Norsk Jukeboks på NRK1 - stem på min musikkvideo a!

I dag har det vært nok en begravelse å synge i, sterk denne her, avdøde var like gammel som min egen mor og hadde mistet sin 12 år gamle sønn i for noen år tilbake, veldig tøft å se den andre sønnen på rundt 15 år bære kisten ut... Man blir vant til å synge i begravelser etterhvert, men det er ikke alt man blir vant til.

La også siste vokal på plata i studio i dag! "No' sånt om deg" er nå på teip :) Nå i jula er det Norsk på Norsk Jukeboks på NRK1 (riktignok kl. 03 til 06 på natta, men det er kanskje noen som er våkne da?) Det går i natt og på søndag. Hvis du tilfeldigvis sitter søvnløs og rastløs, skru på NRK1 og bruk litt penger på stemmer! ;)

I helga var vi en tur med akebrettet. Man blir jaggu mindre vågal med åra! Johannes syns det var gøy hele veien ned, han! Og det syns jo jeg også, i starten!

Men så ble det litt skummelt, gitt ;) (den jakka har jeg hatt siden jeg var 12 år og den er fortsatt for stor - kanskje ikke alltid en idé å kjøpe noe å vokse i?)

I dag har vi pynta juletreet. Godt at både treet og kulene er i plast (HEIA JUGGEL!!!), da blir det mindre knust glass (faktisk ingenting) og barnåler (ingenting av det heller, gitt!)

Og høyt i toppen den blanke stjerne!

Ferdig pynta :)  Pynt fra Nille og julelys fra før krigen med en spennende jorda kontakt som vi måtte spikke litt på for å få plass inni det derre hullet. Sukk - den gasspeisen blir sterkt savnet når vi flytter!


Vi lader opp til å feire julaften 3 dager på rad - alle foreldrene våre må jo se at vi åpner gavene ;)

GOD JUL ALLE SAMMEN!

9 kommentarer

Turbokid.blogg.no

22.des.2009 kl.21:37

Det va en veldig fin blogg så det passa jo til eiern;¤ kommer til å stikke innom ofte her ja:D Ha en riktig god jul Mvs Henrik

Yessie

22.des.2009 kl.21:37

meij lader opp til julaften 4 dager ...

idde

22.des.2009 kl.21:38

så søte bilder

Rita

22.des.2009 kl.21:42

god jul i stua!! :) herlig med julaften tre dager på rad da.. men hvorfor ikke ha jula helt til påske? :) nyt høytiden!! :) klemmer herfra!

Duha'Chanel

22.des.2009 kl.21:45

-God Jul

www.mcraa.blogg.no

oda

22.des.2009 kl.21:51

åååååå, for en søt gutt, helledussan :')!

åååååååå! råsøt!

Cathrine

22.des.2009 kl.21:53

veldig søte bilder ^^

Torstein

23.des.2009 kl.00:41

Da var det blitt jul i stua, ja. Det så jo riktig så flott ut! Noe som også kan sies om uttrykket ditt på detta andre bildet på akebrettet...

GUR :)

23.des.2009 kl.03:15

Jeg så musikkvideoen din nå nettopp på NRK ;)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits