Pepperkakehus (kakakakamus)

I dag har vi laget vårt første pepperkakehus :) Eller kakakakamus som Johannes sier. (tissen til nissen og mus til hus - urovekkende?) 
Det var selvfølgelig idyll uten like til å begynne med - med "A Jolly Christmas from Frank Sinatra" på Spotify og fredfull smelting av sukker i panna og forsiktig røring av melis i en skål. Helt fram til jeg skulle prøve å lime dette huset sammen og Ollis klager og sukkeret stivner og melisen helles ut overalt og huset knekker i alle ender. 
Så da måtte Ollis ut å kjøpe et nytt hus. Tilbake i huset (med plass til mennesker i) var selvfølgelig det huset (med plass til seigmenn i) knekt i tusen biter i pakka allerede, så da var det en tur til i butikken for å hente et hus som ikke var delt i fullt så mange biter. 
Da huset endelig var limt sammen, skulle det pyntes, men Johannes ville heller leke med seigmennene inn og ut av vinduet i pepperkakehuset. Da falt selvfølgelig stakkars Johannes på snørra ut av stolen og fikk en skikkelig Donald-kul i panna... En blålilla kul som vokste seg farlig stor, vi fikk dempet hevelsen med en svenske köttbullar-pose innpakket i et håndkle.

Kvelden tilbragte vi hos de besteste folka, Live og Øystein og alle de søte barna, de liker vi svæææært godt, takk for deeeet. Takk for nydelig pinnekjøtt-middag og brownies :) Utrolig hvordan man klarer å kjøre inn en dobbel porsjon pinnekjøtt og en halvkilo brownies uten å sprekke bare fordi man er i hyggelig selskap ;)

Ellers hører jeg mye på nye mikser fra Torbjørn om dagen som jobber på spreng med å få denne plata vår sammen, ikke lett å kombinere denne ulønna jobben sammen med all annen mer normal jobb, julegaveshopping og synsing om mikser fra fjern og nær. Skal bli godt å få denne plata ferdig, skal en tur i studio på tirsdag og synge litt penere.

God helg :)Kan like godt spise opp det første huset som ikke var mulig å reddeNam :)Det ble ikke så verst til slutt da :)

5 kommentarer

YaGuy

19.des.2009 kl.23:07

=D :D

Whore

19.des.2009 kl.23:07

Søtt:)

Torstein

19.des.2009 kl.23:36

Nei, det ble jo riktig så flott! Et hus fyllt av kjærlighet, kan det se ut til..

Maria Mohn

19.des.2009 kl.23:42

:) Nettopp! Er det hjerterom, er det husrom! Velkommen inn!

Irene

20.des.2009 kl.11:58

Der tar tydeligvis av hos deg.. hehe... mojo med barn da... eh... tror jeg... hehe...

husert ble jo søtt til slutt og det smakte sikker godt med de som knuste oxo...

god jul sees til skolen starter igjen =)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits