Egen julekonsert overstått - elevers julekonsert i kveld

Konserten i går gikk fint til tross for strømbrudd over hele området - skal love deg at Ullerøy føles øde da... Strømmen kom tilbake i god tid før konserten og gikk litt igjen etter at de siste av publikum var på vei ut.
I dag er det skriving av halvårsevalueringer for alle penga. Steinerskolen har for vane å gi elevene sine grundige tilbakemeldinger i alle fag hvert halvår - noe som er fantastisk for elevene og ikke fullt så fantastisk for lærerne, siden det medfører å ha en viss svart sky hengende over seg i jula. Men jeg har kommet godt i gang og håper på å bli ferdig før jul slik at vi kan ta ferie med gooood samvittighet :) Gleder meg til å være sammen med familien og se at de åpner gavene sine :)


Bildet er tatt av tante med mobilen på konserten i går :)

Nå skal jeg snart dra på julekonsert med alle elevene på Røyken i Østenstad kirke kl. 18. Lykke til, alle!

2 kommentarer

Irene

19.des.2009 kl.21:00

Var vi ikke flinke..?

Ille trist at jeg ikke har flere sangtimer med deg =(

savner alle sammen nå som deter ferien og bare et halvtår igjen før vi flyr ut i verden...

Maria Mohn

19.des.2009 kl.23:07

Det var en fantastisk konsert!!! Lang, men BRA :) Var veldig stolt av dere :) Tenk, bare et halvår igjen... Kommer til å savne dere så, klassen deres er unik :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits