Søndag

I dag var vi på to visninger i Fredrikstad. Spesielt et hus som var veldig koselig. Vi kommer nok til å flytte tilbake i løpet av året som kommer. Veldig spennende, syns jeg. Det skal bli godt å bo i nærheten av barnevakter! Det er jo ikke bare musikere som jobber mye kveld, sikkert flere foreldre som vet det å sette pris på å bo i nærheten av familie :) 
Svigermor stiller opp uansett og kommer inn til Vestby rett som det er! Fra i går til i dag var Johannes der en tur, på Saltnes. Og jeg savnet han som en gal!!! Var fantastisk deilig å hente han i dag :) Og kjipt å dra fra han på kvelden igjen for å dra på julebord med artistene på Cabaret Blue og Smuget dinnershow. Men det var veldig hyggelig, så er glad for at jeg dro :) Skal kose meg masse med Johannes mitt lille gull i morra! En liten tur på jobb på Røyken først for å øve inn stoff til julekonserten alle elevene skal ha på fredag :)
God natt!


Tittei! Fra åpningsnummeret på Cabaret Blue.


Herrlige jenter som jeg er glad for å ha blitt kjent med! (Meg selv, Malin og Ellen med helt ekte smil)

2 kommentarer

Cathrine

14.des.2009 kl.08:50

Grattis med blogg!!

Den er nå bokmerket, så jeg skal følge med, både på plateslipp og ikke minst huskjøp!! Spennende! Kos deg på Røyken idag, og hils alle kjente :-)

Jeg sitter i sofaen foran God Morgen Norge og drikker kaffelatte, ikke så verst det heller!

Snakkes!

Irene

15.des.2009 kl.00:54

Vi liker deg på røyken! det er så fint å ha deg rundt om kring... koselig med søte maria som sprer glede!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits