The show must... ...end.

Siste show med Cabaret Blue i kveld! Det har vært moro å prøve seg som showartist i desember, har til og med lært noen dancemooves og har blitt ganske god på å lage 60's-frisyre. Må være så dristig å disse nordmenn litt. Uten perverse mengder alkohol er vi nordmenn ganske så kjedelige om jeg tør påstå det. Folk kommer på julebord uten å kjenne noen og det er jo ille farlig å bli kjent med noen da. Vi sitter ikke sammen med hvemsomhelster på bussen med mindre det er fullt alle andre steder, vi sier ikke hei til fremmede lenger og vi roper jaggu ikke av glede på julebord uten MASSE innabords, nei. Takket være de beste folka i verden, Live, Øystein og gubben min var det litt liv i salen! Det liker jeg svært godt, takk for deeeet.
God julebordsesong - test ut det å ha det moro FØR (evt. uten) fylla og a, det blir'ente mere moro enn vi gjør'e te sjæl vøttø!
Legger ut noen bilder fra showet i morra, jeg :) Tok ille lang tid å laste opp, se! Nattinatt!
Nuss fra Miss Besserwisser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits